BON DIA PRINCESA!

Titul del llibre: Bon dia princesa!

Autor: Blue Jeans

Editorial: Planeta
Pàgines: 536 (Es fan curtes, hu prometo!)
Recomanació: Juvenil
Publicació: 2012
Categoria: Romàntic

RESUM: Ningú no els entenia. Ningú no els respectava ni els estimava, fins que van anar ajuntant-se els uns amb els altres pel camí». Es van conèixer fa dos anys, quan més es necessitaven, i van formar el Club dels Incompresos. Però sembla que alguna cosa ha canviat, ara, i ja no saben si poden comptar els uns amb els altres.La V alèria no sap si, deixant-se endur pels seus sentiments, pot trair la seva millor amiga; en Bruno escriu cartes d’amor sense èxit; la Maria és l’aneguet lleig que busca el seu lloc; l’Elisabet no està acostumada a un no com a resposta; en Raül no vol equivocar-se una altra vegada, i a l’Ester li agradaria cridar el seu amor als quatre vents.Amors desbordants, dubtes existencials, secrets inconfessables i molta, molta diversió.

OPINIÓ PERSONAL:
No dubteu en llegir-lo!! Aneu a la biblio o a la llibreria i agafeu-lo!! Crec que ha sigut el millor llibre que he llegit! Us hu dic amb la mà al foc, us agradarà moltíssim!! Hi ha suspens constant, però això si, hi han unes escenes… “Hot, hot” Jejejejejeje, no se si m’enteneu… Si us el llegiu si us plau poseu comentaris. Recordeu LLEGIU!!

EPÍLEG AUTOR:

Blue Jeans és el seudònim de Francisco, Francisco és escriptor i llicenciat en Periodisme per la Universitat Europea de Madrid. És de la triologia de Bon dia princesa, però també de Cançons per la Paula. És un autor fantàstic Español, sempre deixa dubtes i no pots parar de llegir.


Al desembre surt la pel·lícula. Aneu-la a veure, sempre i quan us hagueu llegit el llibre!Aneu a la barra d'eines