Diari d’una penjada

Titol del llibre: Diari d’una penjada 1
Autora: Rachel Renee Russell
Editorial: Estrella polar
Pàgines: 288 pàgines
Recomanació: Infantil i Juvenil(de 9 a 13/12)
Publicació:2010
Categoria:Novel·la

portada penjada1.jpg


RESUM: (Resum del llibre com el del llegeix-me)
Dork Diaries revela les aventures de la Nikki Maxwell, que fa la crónica de la seva vida a través del diari i esbossa el seu moviment a una escola nova; la batalla amb la seva mare per un iPhone; el seu entusiasme pel dibuix i els estranys sentiments d’amor/odi envers l’abella reina de l’escola, la Mackenzie, que es converteix en la rival de la Nikki en una competició d’art. Podrà la Nikki superar totes aquests reptes?


OPINIÓ PERSONAL:
Amb aquest llibre t’ho passes molt bé llegint-lo, és divertit, i mai no pots parar de llegir. Aquest llibre té la lletra bastant gran, si llegiu llibres de lletra petita i bastant llarguets…Us el llegireu en un plis plas, però això no significa que no tel puguis llegir!!!


EPÍLEG AUTOR:
Rachel Renee Russell, es una escriptora americana, que normalment fa llibres infantils d’humor. Ella treballa a “Dork Diaris” narra dramàticament la vida quotidiana del protagonista, Nikki Maxwell, mentre lluita per encaixar i sobreviure la secundària. La sèrie de llibres està escrit en un diari de format i inclou gargots, dibuixos i historietes.

Segons el lloc web de l’autor, les “Dork Diaries” llibres es basen en experiències de Rachel Renee Russell a l’escola mitjana , així com els de les seves dues filles, Erin i Nikki. La seva filla gran, Erin, ajuda amb l’escriptura i la seva filla menor, Nikki, ajuda amb les il · lustracions. El personatge principal, Nikki Maxwell, porta el nom de la seva filla.

Aneu a la barra d'eines