Els jocs de la fam III

 
 
Autor: Suzanne Collins
Editorial: Estrella polar
Pàgines: 424
Recomanació:Juvenil
Publicacció: 2010
Categoria: Ciència ficció
RESUM:Katniss Everdeen, ha sobreviscut de nou a ELS JOCS, encara que no queda res de la seva llar. Gale ha escapat. La seva família està fora de perill. El Capitoli ha capturat a Peeta. El Districte 13 existeix de veritat. Hi ha rebels. Hi ha nous líders. Estan en plena revolució. El pla de rescat per treure a Katniss de l’arena no va ser casual, com tampoc ho va ser que portés temps formant part de la revolució sense saber-ho. El Districte 13 ha sorgit d’entre les ombres i vol acabar amb el Capitoli. Pel que sembla, tots han tingut alguna cosa a veure en el meticulós pla …, tots menys Katniss.

 

OPINIÓ PERSONAL: Està molt bé. Acció, fets inesperats i, sobretot, lluita contra el capitoli. L’últim llibre de la saga no us decebrà, segur.

AUTORA:
Suzanne Collins , és una escriptora i guionista estatunidenca, especialment coneguda per latrilogia d’Els jocs de la fam.
La carrera de Suzanne va començar el 1991, com a guionista en programes de televisió per a nens. Va treballar per a canals comNickelodeon, incloent programes com ‘Clarissa ho explica tot’, ‘Els Misteriosos Arxius de Shelby Woo’, ‘Petit Ós’ i ‘Oswald’.

 

També va ser la guionista principal de ‘Clifford, el gran gos vermell’ . Va rebre una nominació de la Germandat de Escriptors d’Amèrica.

 

1 comentari a “Els jocs de la fam III

Els comentaris estan tancats.

Aneu a la barra d'eines