NO SOMRIGUIS QUE M’ENAMORO

Títol del llibre: No somriguis que m’enamoro

Autor: Blue Jeans

Editorial: Columna

Saga: Bon dia princesa!

Número de la col·lecció: 2

Pàgines: 496 (Es fan curtes, ho prometo!)

Recomanació: Juvenil

Publicació: 2013

Categoria: Romàntic

 

RESUM:

Deia un amic meu que les casualitats no existeixen. Que tot està escrit entre els núvols i les estrelles amb tinta invisible. Que les persones es van barrejant a les pàgines de les històries d’altres persones per compartir i protagonitzar un guió que ja està establert. […] És una manera bonica de parlar del destí. No us sembla?».Fins fa uns mesos formaven el Club dels Incompresos. Cadascun amb la seva personalitat i el seu caràcter, eren els millors amics del món. Però ara, superats els vells problemes, d’altres de nous han separat els seus camins. Amb l’ajuda de noves amistats, ¿aconseguiran recuperar la confiança perduda i tornar a la normalitat?

 

OPINIÓ PERSONAL:

Sense duptes es preciós! Blue Jeans és un geni! Oixxx…amor, dubtes, emoció, amistat, ho té tot!! Llegiu-vos aquesta saga, us encantarà!

 

EPÍLEG AUTOR:

Blue Jeans és el seudònim de Francisco, Francisco és escriptor i llicenciat en Periodisme per la Universitat Europea de Madrid. És de la triologia de Bon dia princesa, però també de Cançons per la Paula. És un autor fantàstic Español, sempre deixa dubtes i no pots parar de llegir.

 

Al desembre surt la pel·lícula. Aneu-la a veure, sempre i quan us hagueu llegit el llibre!

Aneu a la barra d'eines