El nostre projecte té dues vessants que ens poden ajudar el dia de demà. D’una banda, volem investigar i aprendre com dissenyar una bona classe de dansa i d’altra banda, aprendre el procés de creació d’un espectacle amb identitat pròpia amb diferents tipus d’estils de ball. Per dur a terme el primer dels objectius parlarem de les nostres experiències com a ballarines i observarem i assistirem a un taller amb una jove companyia de dansa de Tarragona que hem convidat juntament amb l’escola Mil.lenari. La idea és entrevistar-los també per resoldre els dubtes que ens van sorgint aquests dies. Per muntar l’espectacle parlarem amb la directora de la companyia i reflexionarem plegades què ha de tenir un bon espectacle de dansa.

L’alumnat aprèn a expressar, comunicar i rebre pensaments, emocions, sentiments i idees, pròpies i alienes, per mitjà de l’ús de les més variades tècniques i habilitats inherents a l’expressió corporal.

Els objectius i els continguts d’aquest PCT s’articulen entorn de tres eixos d’actuació fonamentals: en primer lloc, potenciar la formació integral de l’alumnat, a través d’una formació artística vivencial i eminentment pràctica; en segon lloc, incidir en aspectes com la creativitat a través d’un muntatge relacionat amb les variades possibilitats que ofereix el món de la dansa; i, en tercer lloc, contribuir al desenvolupament personal, ampliant l’horitzó de l’experiència individual i afavorint actituds d’empatia en relació amb les dinàmiques de grup, que en aquesta setmana de treball cooperatiu són molt importants, ja que es tracta de despertar la sensibilitat i l’interès de l’alumnat envers les manifestacions artístiques.

 

 

 

 

 

PCT URBAN DANCE 18/19

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *