AVÍS DE ALERTA NEUCAT – actualització notícies

Informació 27/febr./2018 @ 17:04.

De cares a demà dimecres 28 de febrer no podem garantir l’activitat lectiva de manera normalitzada. Sembla que el pronòstic de neu es confirma, el transport escolar està suspès i les recomanacions per part del departament apunten a la prudència.
Tot i així el centre estarà obert i oferirà, sempre que es pugui, serveis mínims d’acollida, qustòdia i treball personal de l’alumnat i professorat que hi pugui accedir.
Pel que fa a activitats concretes:
  • Queda anul·lada l’acampada del PCT d’Acampada Artística i es postposa a dilluns i dimarts que ve.
  • Queda anul·lada la sortida a Barcelona de l’alumnat del PCT de Parkour i Scooter
  • Si hi ha alumnat suficient es farà l’activitat planificada del PCT de COeduca.
  • Es manté el viatge a del PCT de Turisme a Sevilla i la sortida està prevista amb el primer tren per a tenir temps d’embarcar sense problemes.
  • L’expedició del PCT Esquiada que tenim a la Cerdanya no sortirà fins les 18:00h, fins aleshores el transport rodat de cat. 3 (camions/busos) està prohibit.
Som conscients també que aquesta situació pot revertir i per aquest motiu us demanem que resteu atents a noves comunicacions.
Salutacions cordials.

Informació 27/febr./2018 @ 13:10.

Us comuniquem que Centre de Coordinació Operativa de Catalunya CECAT té activada  la fase d’ALERTA DEL PLA NEUCAT.

La previsió és que avui dimarts a la tarda arribarà un segon front més intens que s’allargarà fins al matí de dimecres i es preveu que al litoral podrà nevar i puntualment deixar gruixos d’entre 0 i 2 cm a punts del litoral i entre 2 i 15cm a la resta. A zones elevades del prelitoral i de la depressió Central es podran arribar a superar els 15 cm.

Tenint en compte aquestes  previsions i davant de la possibilitat que hi hagi incidències en la mobilitat i en l’estat del trànsit que eventualment poden afectar a la seguretat i el benestar dels usuaris del servei de transport escolar i el servei de transport adaptat, se suspenen els serveis esmentats per a tota la jornada de demà 28 de febrer.

Per tant l’alumnat de Cànoves no podrà fer-ne ús. 

Per la resta d’alumnat estem a l’espera de confirmar la NO ACTIVITAT NORMAL del centre i en les properes hores us comunicarem si el centre estarà obert i en quines condicions.

Salutacions,

 

 
logo plamarcell (3)
 
qualitat