AVUI SONA: PESH

Avui al Pla Marcell sona Pesh,  l’alter ego del torellonenc Santi Carcasona, bateria bragat en mil batalles i que ara aparca les baquetes per brendar l’ukulele i cantar les seves pròpies composicions, amb gust indie i sonoritat crua, recollides en els dos discs Where The Sidewalk Ends (2016) i Two many universes (2018), aquest últim a la venda a partir d’aquesta setmana.

La influència d’artistes com Eels, Beatles, Dave Matthews, The Who o Tom Waits ha permès que Pësh aconsegueixi un so i un segell prou particulars. Un punt de fuga entre el caràcter i el so cru americà i el toc britànic.

Tot va començar per casualitat: “Tenia uns acords que tocava per casa amb l’ukulele, però no tenia ni melodia ni lletra. Em venia de gust cantar en anglès i vaig googlejar Famous English Poems. A la primera posició de la recerca va aparèixer el poema de Shel Silverstein Where The Sidewalk Ends. Em vaig posar a cantar el poema com si ja me’l sabés de feia temps. Va ser un moment màgic! La resta de peces van venir d’estirar aquest fil inspirador de Silverstein”.

 

Too many warriors

Little fish

One thought on “AVUI SONA: PESH

Comments are closed.

 

 
logo plamarcell (3)
 
qualitat