#CimeraPlaMarcell, compromís i resposabilitat

Avui hem celebrat la #CimeraPlaMarcell amb l’alumnat de 2n d’ESO i l’acompanyament d’alumnes de 3r i 4t. Ha estat un projecte especialment ambiciós i en que hem posat en joc diverses dinàmiques i estructures per tal de reflexionar sobre el món en que vivim al voltant de 4 eixos:
  • Economia
  • Població
  • Canvi climàtic
  • Educació
Avui l’hem celebrat i estem molt contents del resultat (dels processos fins arribar-hi, sobretot). Molt orgullosos de l’alumnat. DE TOTS I TOTES.
Valorem moltes coses de les que han passat aquests dies. Sobretot, però, destaquem la implicació en el projecte, les ganes de fer-lo girar i de que arribés a bon port.
Aquest matí a la #Cimera s’han dit algunes coses interessants (moltes!) que si les ajuntem a la intensitat dels debats aquests darrers dies i tardes, de la mobilització de tots i totes i la creativitat i grau de compromís de l’argumentari; fan que anem a dormir molt satisfets.
Us deixem la tirallonga de tuits que il·lustren el que ha estat la primera #CimeraPlaMarcell: https://twitter.com/hashtag/cimeraplamarcell?src=hash
Res, demà més.
 

 
logo plamarcell (3)
 
qualitat