Comencem els #PC1-1617! Tot a punt!

El proper dilluns comencen els PC1, els Projectes Cooperatius del 1r trimestre. El professorat ha estat enllestint els materials aquests últims dies i tot està a punt per a que es desplegui la mecànica cooperativa!!
Durant una setmana els vostres fills i filles estaran treballant per grups cooperatius en un dels quatre projectes que es depleguen:
  • Els instruments i les veus a 1r de l’ESO
  • L’anellament científic a 2n de l’ESO
  • Poesia viva, poetes morts i Viagiocando Cardedeu-Cagliari a 3r de l’ESO
  • Fem una cooperativa a 4t de l’ESO.
MUSICA-2-2-2
anellament150-2-3-2
POETES-2
VIAGIOCANDO
femcoop-2-2
Els horaris aquesta setmana queden refets i durant totes les hores estarem tirant endavant el projecte, no farem educació física i només es mantindrà a l’horari la mitja hora de lectura diària.
Quan parlem de treball per projectes i aprenentatge cooperatiu fem referència a aquelles situacions d’ensenyament-aprenentatge on els alumnes treballen en grups heterogenis i on els objectius dels integrants del grup estant fortament vinculats i s’assoleixen no per repartiment/assignació de tasques/activitats, si no pel repartiment de responsabilitats, habilitats i interesos.
La construcció és global i compartida, esdevenint l’alumne protagonista del seu propi procés d’aprenenentatge. 
El dilluns 14 de novembre farem les presentacions i veurem i compartirem els resultats amb tots vosaltres el 17 de novembre al vespre (postposat al 22 de novembre a les 19:30).
 

 
logo plamarcell (3)
 
qualitat