El laboratori coeducatiu arriba a final de curs!

Falten pocs dies perquè s’acabi el curs, i el laboratori coeducatiu també està acabant tot el que tenia per aquest any!

Dimecres passat – 17 de maig, dia internacional contra la lgbtiqfòbia – vam fer la penúltima sessió de formació amb els profes, en la que precisament vam parlar de LGBTIQfòbies en els contextos educatius. Ens vam centrar en les lgbtiqfòbies interioritzades i en el que podíem fer des del centre, creant entorns segurs, sent i portant referents, mostrar-nos diverses i vulnerables, i incorporant el fet LGBTIQ+ de manera transversal!

Aquí teniu el power point per fer-li una ullada!

Sessió 5.pdf

 

Per altra banda, la comissió ha fet dues sessions més, en les que hem aprofundit en com es viu, s’experimenta i s’explica l’odi a la diferència i la lgbtiqfòbia també. A la sessió 4 vam fer buidatge del treball de camp que s’havia fet per identificar aquells espais, moments i pràctiques de risc més invisibilitzades, i vam fer un recorregut amb l’alumnat per l’escola per anar identificant els llocs i les pràctiques que es vivien als diferents espais.

Aquí us deixem la presentació de tot el que la comissió ha fet fins ara!

Sessió 5 c.pdf

A banda, dimecres vam fer una trobada només amb alumnes (25 voluntaris i voluntàries, moltes gràcies per venir!!) en el que vam fer un taller per identificar els estereotips de gènere que rebem a l’institut i allò que ens provoquen en el nostre dia a dia. Va ser molt bonic. Gràcies a totes!

Seguim, que ja només queda una sessió amb la comissió i una amb el professorat!

 

 

 
logo plamarcell (3)
 
qualitat