PCT MADRID 2016! UN RESUM

L’alumnat de l’institut havia de pensar un PCT i organitzar-se en un projecte seu que havien de dur a port o bé buscar-ne un i afegir-se al carro… Tot va començar com una idea vaga, etèrea, inconsistent d’algunes alumnes de tercer d’ESO…Volien fer un viatge al PCT. Poc a poc les seves ganes i la il·lusió que manifestaven va anar portant cap a una direcció: Madrid. Ho tenien clar: volien un viatge (organitzar-se, sortir, voltar, passejar, veure …)
Totes elles accions que formen part de l’experiència de la vida, del desig de conéixer allò que ens envolta, de ser independents i autosuficients per uns dies. 
 
Viatgar implica un seguit d’estratègies que els alumnes participants han posat en pràctica en el PCT de Madrid i s’han ensortit amb nota (excel·lents a dojo): han buscat l’allotjament, han fet la reserva, s’han informat del preu del viatge, han organitzat l’agenda del dia a dia a Madrid, han localitzat museus i edificis per a visitar (tot gratis a ser possible!), tornaven a trucar per a reservar (no hi queden places per grups escolars? Bé anirem més tard que les visites són gratuïtes i obertes al públic en general), han preparat explicacions com a bons guies turístics, han consviscut i han organitzat esmorzars i sopars, hores de dutxa, també converses nocturnes… 
 
El resultat final no pot ser més satisfactori. Han “patejat” la ciutat madrilenya durant dos dies i mig: el Museo del Prado (increïble Goya en l’etapa fosca), el Reina Sofia ( impactant el Guernica de Picasso), la Cibeles, la Puerta de Alcalá, el Retiro (que bé ho passen a les barques del llac artificial!), la Puerta del Sol, El oso y el madroño (qué petit és! Semblava més gran a les fotos), la Gran Via (Ostres quins edificis!), la terrassa del Círculo de Bellas Artes (Guau com es veu la ciutat a 360 graus!! Llàstima que plovisquegi) … Febrer a Madrid: temps fred i ventós. 
 
 No han parat i les cames ja els feien figa…Madrid és intens. Han tingut temps de reposar i prendre una bona xocolata amb xurros (gastronomia ineludible a Madrid). Estones de selfies, “postureos”, riures, xerrades trascendentals i decisions vàries. Aprendre. Energies renovades per tornar a començar! El curs vinent més, ja comencen a planejar-ho! Objectius més que aconseguits!

GOOGLE SITES PCT MADRID 2016

 

 

 

 

 
logo plamarcell (3)
 
qualitat