PUC SOMIAR-TE?

<<Com els dos llibres anteriors de la saga, aquest també està ple de girs inesperats i de la particular narrativa de Blue Jeans que et manté atrapat durant tota la història i que ha conquistat el meu cor amb els seus personatges incompresos.>>
Autor: Blue Jeans
Editorial: Columna
Saga: Bon dia princesa!
Pàgines: 480
Recomanació: Juvenil
Publicació: 2014
Categoria: Romàntic

 

RESUM:
Enrere van quedar els mals moments que van fer perillar el futur del CLUB DELS INCOMPRESOS. La Valèria, en Raül, la Maria, en Bruno i l’Ester tornen a estar molt units, gràcies, sobretot, a l’esforç de l’Alba, que s’està guanyant amb escreix el seu lloc al club. Però després de la calma, la tempesta: malentesos, enveges, re trobades inesperades, històries que reneixen, nous personatges i la reaparició d’algú molt especial per a tots ells tornarà a posar la seva amistat en perill. Amors impossibles, passions desbordants, dubtes inconfessables i diversió assegurada!Puc somiar-te és la tercera i última entrega de la trilogia del Club dels incompresos, uns personatges que ens han acompanyat des de Bon dia, princesa! i No somriguis que menamoro i que ja formen part de tots els lectors.

 

puc-somiar-tejpg

 

OPINIÓ PERSONAL:
Com els dos llibres anteriors de la saga, aquest també està ple de girs inesperats i de la particular narrativa de Blue Jeans que et manté atrapat durant tota la història i que ha conquistat el meu cor amb els seus personatges incompresos.

 

Li tinc un enorme afecte als personatges i per tant estava molt ansiosa i curiosa de saber com anaven a acabar les coses per aquests nois, he de dir que em va agradar molt tots el que va succeir i em vaig alegrar moltíssim per com van acabar els romanços i les parelles per a aquests incompresos.

 

Una cosa que em va agradar bastant del llibre és com Blue Jeans toca el tema de l’homosexualitat, em va encantar que parlés dels dos punts de vista, tant el positiu com el negatiu i de la conseqüència de tots dos per als joves, la naturalitat dels papes d’una noia contra la intransigència dels papes de l’altra.

 

El final del llibre em va semblar impactant he inesperat, també una mica trist, crec que com a final va estar perfecte, on vaig tenir problemes va ser en l’epíleg, específicament amb la última part que em embolic moltíssim i em vaig perdre una mica, la vaig haver de llegir diverses vegades per poder interpretar-la el millor que vaig poder.

 

Finalitzada la trilogia he de dir que val completament la pena, que són llibres frescos i divertits i que sempre hi haurà un espai en el meu cor per als meus incompredidos (Val, Raul, Ester, Bruno, Meri i Eli) també he de dir que no em vaig aconseguir a encariñar amb els nous personatges tant d’aquest llibre com l’anterior, em quedo amb els meus sis incompresos originals.

 

EPÍLEG AUTOR: (Breu redactat sobre l’autor)
Blue Jeans és el seudònim de Francisco, Francisco és escriptor i llicenciat en Periodisme per la Universitat Europea de Madrid. És de la triologia de Bon dia princesa, però també de Cançons per la Paula. És un autor fantàstic Español, sempre deixa dubtes i no pots parar de llegir.

 

Al desembre surt la pel·lícula. Aneu-la a veure, sempre i quan us hagueu llegit el llibre!
 
 
 
Aneu a la barra d'eines